Eu am insistat să apără ceva scris de duduia X.

Am motivele mele. Primul ar fi că îmi place la nebunie cum scrie. Și restul sunt subiective așa că nu o să le înșir aici. A vrut să nu spun cine este. Respect asta dar tare sper ca unul dintre apropiații noștri, care își va da cu siguranță seama cine este, să scape numele ei într-un comentariu.

Vă las să citiți: ” Suflet pereche” de X

La ce oră închide barul?

Probabil la 21:45, chiar dacă m-ai deranjat în timp ce-mi citeam biletul de călătorie…

Mă uit la tine și nu știu ce să zic. Nu ești atât de frumos. Și tac. Tare îmi vine greu să gândesc în altă limbă… în limba ta. Da. Merg cu tine la masă. Sunt curioasă, esti unul de-al lor, înnebunit după carnea albă și părul blond? Mergi cu mine doi pași ca și cum ai merge cu mercedesu’ ? Nu. Ție chiar îți este foame, iubitul meu… Mă faci să râd. E de bine! Râd cu zgomot. E de vis! Și vorbim atât de mult, încât la un moment dat mă gândesc de unde dracu’ știu atât de multe cuvinte în limba asta? Și încep să te văd frumos. Prin ceea ce faci și ce ești. Ești opusul meu. La tine mereu unu și cu unu vor face doi. Îmi spui că sunt o visătoare, o artistă, o papușă. Și nu te cred dar mă simt cu fluturi în stomac de frumoasă! Noaptea asta o luăm cu noi peste tot, în vise, în viață, la muncă, la plajă, în zâmbet, în valuri, în lume și în plâns. Și mă iei de mână și mă urci într-o mașină de familie. Până și aici m-ai prins, chiar dacă nu dau doi bani pe ele. Sunt atentă la tot ce faci. Îmi place să mă uit la tine. Îți bate soarele în ochi și-ți înnegrește ochelarii. Nu mă lasă să-ți văd ochii ăia mari, verde murdar. Și nu aud motorul ăla care gonește cu cine știe cât la oră, așa cum îți place. Sunt în siguranță, știu, domnule polițist. Mă lași în fața porții, unde poate o să mi se scrie viitorul. Ca un făcut, aproape locuiești tu… Sigur că merg cu tine în weekend. Aș merge cu tine până la capatul lumii și sincer nu știu dacă m-aș mai întoarce…

Ești cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla. Și îți zic asta de fiecare dată când vorbim. Și când aud că pentru tine nu e alta mai frumoasa și simt c-o spui atât de sincer ca pe un verset, îmi umpli sufletul de bucurie, materializându-l printr-un zâmbet împlinit. Doar tu mă faci să râd așa. Știu. Sunt vorbele tale, valabile și pentru mine.

Da. Parcă te cunosc de o viață. O spui mereu și zic și eu. Și ne întrebăm, de unde, cum și când? Dacă suntem suflete pereche, oare să fie sentimentul reîntâlnirii???

La ce oră ajunge nava??

Probabil la 06:00, chiar dacă ai luat cu tine și sufletul și zâmbetul și gândurile și corpul meu….