De fiecare dată sunt impresionat de oameni, de legăturile ce se stabilesc între noi.

Și iată că și munca unește oameni. Sâmbătă am simțit asta. De ceva timp particip la ceva evenimente sub aripa Rompetrol.  Echipa este numeroasă. Sunt oameni de la Rompetrol, de la agenția care organizează toată treaba ( Odyssey ), noi cu muzica ( Dragoș Moștenescu, Emil Mitrache, Trupa Pasager ) și poate cei care își lasă cel mai mult amprenta în proiectul ăsta, cei de la Napoca Rally Academy, în frunte cu Bogdan Marișca și Deny Ungur.  Se caută un pilot pentru campionatul național de raliuri din 2011 ( premiu genial ). Căutarea asta a fost bestială pentru mine, parte mai puțin implicată în toată treaba asta.

Oamenii care participă, luptă pentru un vis. Și pentru asta știu și eu al naibii de bine că e nevoie de multă determinare, ambiție și mai ales perseverență. Este impresionant ceea ce se întâmplă, totul fiind o mare desfășurare de forțe. Competiția nu este deloc ușoară. Totul e pe timp, se fac trasee pe care concurenții trebuie să le treacă cu brio.

Ceea ce mi-a plăcut pe lângă toate lucrurile enumerate mai sus, este dragul pe care l-au prins oamenii ăștia unul față de altul. Se ajută, se înțeleg și se plac. Fiecare dă tot ce are mai bun ca să iasă totul bine. Și știi care e partea mișto? Că iese.. și odată cu asta vine și satisfacția aia enormă. Treaba se apropie de sfârșit și cam toți simțim asta. Sunt păreri de rău însă zic eu că s-au legat ceva prietenii care vor rămâne.

Și cu siguranța se va găsi și pilotul.

Dacă vrei să vezi mai multe, vino sâmbătă, 25 septembrie, în parcarea Băneasa Shopping City. Treaba începe pe la ora 15.00. Concertele vor fi la ora 20.00, Andreea Bănică și Dragoș Moștenescu, alături de Trupa Pasager, într-un concept bestial ” Playing Elton John ”.

Eu voi fi acolo așa că dacă mă vezi te rog să mă tragi de mânecă.

Te las cu un videoclip din care o să înțelegi clar ce se întâmplă acolo.