Mă gândesc la sărut. De fapt mă gândesc la ce poate face sau ce aduce un sărut.

Primul sărut ( numit generic așa ) care îmi vine în cap este sărutul care te face să simți fluturași în stomac. Te blochează.  Te face ca atunci când te oprești să te întrebi: ” Ce pana mea mi s-a întâmplat? ”. Mie, culmea, mi s-a întâmplat numai cu femei de care nu mi-a plăcut. Știi că se întâmplă să întâlnești o persoană. Îți dai seama că nu e genul tău. O lălăi așa cumva cu ea. Nu vrei nimic. Ești singur. Te plictisești și zici să mai treacă timpul. Doar că într-un fel se ajunge la un sărut. Îți spui că nu vrei, nu-ți trebuie, dar na, până la urmă nu mori de la asta. Și o săruți. Încremenești. Fuck. Aaaa… ce-a fost asta? Ești nebun? Nu-ți place. Helloo. Chill man. După chestia se schimbă totul. Îți place și știi că o să greșești.  În fine. Vorbim strict de sărut azi.

Al doilea sărut care îmi vine în cap este sărutul ăla la beție. Ți se cam rupe. După câteva pahare orice femeie arată mai bine. Știu, suntem niște porci dar ăsta e adevărul. Ai săruta aproape pe oricine și ești chiar bucuros dacă se întâmplă. Te simți cumva așa, împlinit chiar… : ))

Al treilea sărut este ăla cu dragoste. Ăsta e bestial dar destul de rar. E în mod clar cu fluturași dar are ceva în plus. Ceva mai mult. E cu suflet. Te simți de parcă ai săruta soarele. Sau luna. Sau știu eu ce comparație să fac? E frumos, special și unic. Și cu fiecare pe care am iubit-o a fost altul. Niciodată același.

Hmm… sărutul timid. O placi, știi că te place. Vă comportați ca doi copii cretini. Vă învârtiți unul pe lângă altul. Vă jucați. Zâmbiți. E frumos. Îmi place.

Sărutul cu gusta amar. Nu știu dacă l-ai simțit. L-am numit așa pentru că logic, îți lasă un gust amar. Simți că se gustă din tine ca dintr-un fruct interzis. Îți place dar simți că e ultimul. Desi e aiurea îmi place și ăsta.. într-o măsură.

Sărutul fără chef. Ea nu știe că n-ai chef. Nu-și dă seama. O faci așa aiurea. Te gândești că mai bine ai bea o bere sau ai face orice altceva. E clar că nu îți mai place. Nu vrei. Nu mai vrei.

Hmm.. aveam mai multe în cap dar m-am blocat aici. Știți voi altele?